Volg ons op | Linked in twitter twitter Linked in groups

Leergang Coaching Basics (post HBO erkend, Nobco Practitioner in aanvraag)

Kennismaken?

Informatiebijeenkomst: 20 april
OPEN DAG: 20 mei

Lees meer

Mijn ervaring.

Beroepsperspectief Beroepsperspectief Leergang Coaching Basics
Een aantal studenten over het nut van de Leergang Coaching Basics ten behoeve van hun werk.
Lees meer

Beroepsperspectief Leergang Coaching Basics

De beroepsachtergrond van de studenten aan de Leergang Coaching Basics is zeer divers.
Onder degenen die onlangs het diploma Coaching Basics in ontvangst mocht nemen, is iemand met een directiefunctie in het onderwijs, een regisseur, een business-analist, een HR Business Partner, een Recruiter en een interim-manager. Eenzelfde diversiteit zien we t.a.v. de sectoren waarin onze studenten werkzaam zijn. Onderwijs, Zorg en Kerk maar zeker zo vaak de zakelijke dienstverlening; bankenwereld, HRM, ICT en consulting.

Vrijwel alle studenten geven aan, al tijdens het volgen van de Leergang Coaching Basics veel plezier en nut ervan te hebben tijdens het werk:

“Een grote kennis over mezelf en een beter begrip over hoe ik gevormd ben en waarom ik op bepaalde manieren reageer. Zo kan ik beter overdracht en tegenoverdracht handelen. Verder heb ik geleerd om niet alles uit te leggen, maar de cliënten (dmv vragen stellen) zelf de antwoorden te laten ontdekken.”

“Vooral de praktische kant, de technieken die ik geleerd heb, pas ik toe.”

“In vrijwel iedere relatie lijk ik beter in staat tot echt contact maken, echt luisteren en waar nodig feedback te geven op een constructieve wijze.”

“Het geleerde komt zeker van pas in het begeleiden van leerlingen en stagiairs en het coachen van de werkbegeleiders en adviseren van de leidinggevenden.”

“Voor mij is het een erg prettige en mooie wisselwerking met mijn dagelijkse werk! Ik kan direct toepassen wat ik in de opleiding krijg aangereikt en mijn werk biedt de benodigde praktijkervaring. Goede combinatie!”

“Ik gebruik nu een andere manier van vragen stellen. Ik vertel minder en vraag meer. Ook luister ik nu beter. Verder ben ik meer bezig met de ontwikkeling van mensen en het bevragen wat hun drijfveren zijn.”


          

 

Vorige
Volgende;

Coaching-Counseling

Incompany

Meesterschap

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Colofon | ® Europees Instituut de Baak |