Volg ons op | Linked in twitter twitter Linked in groups

Onze vrienden

 

deBaak

Het Europees Instituut is een dochter van deBaak, Managementcentrum VNO-NCW. De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. De Baak richt zich op de 'Human Side of Enterprise', op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties.
 

eCoachPro

De Specialisatie e-coaching wordt in samenwerking met eCoachPro aangeboden. Oprichters van eCoachPro zijn Anne Ribbers en Alexander Waringa. eCoachPro is de eerste organisatie die op basis van praktijkervaring en (wetenschappelijk) onderzoek zich heeft gespecialiseerd in alle facetten van e-coaching.
 

AlumnEI-platform

Het AlumnEI-platform is begin 2010, in nauwe samenwerking met het Europees Instituut, door een aantal bijna-afgestudeerden en oud-studenten van het Europees Instituut opgericht. Als je na je studie meer dan betrokken en op de hoogte wilt blijven, dan vind je hier alles van je gading.
 

St!R

St!R ziet het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid de kwaliteitstoetsing van coaching en supervisie als begeleidingsmethoden vast te stellen. De opleiding tot Master Coach is erkend door St!r. Na afronding kunt u zich bij St!r laten registreren als Erkend Coach. Met uw registratie bij St!R heeft u een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk...
 

De Nationale DenkTank

De Nationale Denktank wil met vernieuwende ideeën de Nederlandse samenleving verder vooruit helpen. Dat doet zij oa via de jaarlijkse Nationale DenkTank: twintig jonge en getalenteerde mensen uit diverse disciplines buigen zich gezamenlijk over een maatschappelijk probleem en bedenken hier praktische oplossingen voor.
 

Professioneel Begeleiden

ProfessioneelBegeleiden.nl is een onderdeel van Kloosterhof Neer. Hun missie is om professionals maandelijks te voorzien van de meest recente inhoudsopgave van elkaars vakblad. Zo kan een structurele bijdrage worden geleverd aan een verbreding en versterking van de kennis van professioneel begeleiders.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de kennismakingsbijeenkomsten, neem dan contact met ons op.

0343-556343

Contactgegevens

Coaching-Counseling

Incompany

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Colofon | ® Europees Instituut de Baak