Liesbeth Halbertsma_web

Liesbeth Halbertsma

Organisatie- & Executive coach

Functie
Docent college Organisatiedynamiek

Ik, Liesbeth Halbertsma, ben opgeleid als sociaal wetenschapper en organisatieadviseur. Ik heb in de rol van adviseur gewerkt maar ben de afgelopen jaren steeds meer ‘begeleider’ in plaats van ‘de expert’ geworden. Als organisatie-  en executive coach van mensen in de lijn en als facilitator in werkconferenties.
Tussendoor heb ik zelf lijnervaring opgedaan. Ik ben vier jaar directeur van Nieuw Elan en vijf jaar directeur van de Baak geweest.  Ik werk veel in technische bedrijven, maar ook in kennisintensieve organisaties, zoals universiteiten, ten behoeve van organisatie-ontwikkeling en – verandering. Door de jaren heen heb ik allerlei aanvullende opleidingen gevolgd, zoals Voice Dialogue, Systemisch werken en oplossingsgericht coachen.

Ik ben vooral gericht op de dynamiek in een organisatie en de impact die dit heeft op de mensen. Hoe kunnen zij hierin meer effectief handelen, met meer resultaat. Ik lees graag en veel en publiceer heel regelmatig. Zie mijn site liesbethhalbertsma.nl voor de lijst met publicaties. Naast docent binnen de opleiding Verdiepend Coachen in organisaties ben ik ook verbonden aan de Baak-training Professional als Coach.