PetraVanHoutum

Petra van Houtum

Trainer

Petra van Houtum werkt sinds 1994 als zelfstandig opleider/trainer, coach, counselor en supervisor.
Zij is een ervaren en procesgerichte begeleider voor individuen en groepen binnen diverse contexten.  Als trainer en executive coach zet zij binnen allerlei soorten organisaties  en onderwijsinstellingen haar ervaring in in verschillende coachings- en (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s.

In haar trainingen creëert  Petra een veilige leeromgeving waarbinnen jij jezelf kan ontmoeten in contact met de ander. Dit proces van ontmoeten met alles wat zich aandient, is wat haar raakt en wat zij met liefde en passie begeleidt.

Petra’s aanpak is cliënt- en systeem gericht, zij werkt met dat wat is en was waarbij zij gebruik maakt van het hier-en-nu, vanuit de thema gecentreerde interactie en haar eigen levenservaring.

Petra werkt vanuit verbinding, is intuïtief en doelgericht.  Kenmerken van haar manier van werken zijn echtheid, integriteit, scherp waarnemen, inleven en improviseren. Zij confronteert, vol respect en acceptatie, creatief en met humor.

Met haar expertise inspireert Petra jou om uitdrukking te geven aan je ware zelf. Zij werkt graag met de diepere lagen van ( onze) ervaringen. Thema’s rondom verbinding en intimiteit hebben Petra’s bijzondere aandacht.

Petra is supervisor en trainer in de opleiding Coach Practitioner en in de opleiding Van Manager naar Teamcoach.